DISTRIBUTER ZA TERITORIJU SRBIJE,
BOSNE I HERCEGOVINE I CRNE GORE
  +381 (011) 329 19 55
info@fittrade.com | Cvijićeva br.54 | 11000 Beograd
 
Aktuelnosti
Brunswick igraonice od sada i na našem tržištu!!!
Postavljeno: 25.04.2017.


Dodaj još jednu dimenziju doživljaja i boravka u kući!!

1845. godine John Moses Brunswick Company je proizvela svoj prvi sto za bilijar. Do 1850. godine, Brunswick stolovi za bilijar postali su poznati širom sveta kao remek dela originalne izrade i dizajna. Svet se u velikoj meri promenio, ali Brunswick je i dalje ostao posvećen izuzetnom kvalitetu,dizajnu i izradi. Svaki model je podržan doživotnom garancijom,što ga svrstava u najprodavanije proizvode tog tipa na svetu. Kreativna vizija John Moses Brunswicka nastavlja da se razvija u Bristolu, u Viskonsinu, gde se fabrika i dan danas nalazi.  

Brunswick ima sve što vam je potrebno da napravite svoju igraonicu  koja nudi sate zabave za igrače svih uzrasta i sposobnosti.

Paleta proizvoda je široka. Pored stolova za bilijar, Brunswick Company proizvodi i držače za bilijar štapove, sedišta za kućne bioskope, shuffleboard stolove, Air Hockey, stolove za stoni tenis, barove, barske stolice, poker table, stoni fudbal, table za pikado. Takođe u asortimanu Brunswicka nalaze se i osvetljenja za sobe, razne vrste platna za stolove, stolnjaci, kugle za bilijar, štapovi, krede, kapice i gume.  
Aktuelnosti
 
 
Postavljeno: 19.05.2019.
First Degree Fitness - Tehnologija promenljivog fluida

Motivacija je ono što pokreće inovaciju!!!
Postavljeno: 15.05.2019.
Concept2, Inc.- najprodavanije svetske sprave za veslanje!

Concept2 nastoji da dizajnira, proizvodi, prodaje i servisira jedinstvene proizvode najvišeg kvaliteta