HAMMER STRENGTH PERFORMANCE TRAINERS!

HD TREAD | HD AIR BIKE | HD SPARC

 

Zakrivljena traka za trcanje

HAMMER STRENGTH HD TREAD
ZAKRIVLJEN DIZAJN

Izdržljiva, zakrivljena pokretna traka sa sopstvenim pogonom napravljena za sportiste koji žele da povećaju svoje performanse. Brz, efikasan i dovoljno čvrst da ispuni standarde i očekivanja vrhunskih sportista. Zakrivljena traka za trčanje je jako popularna fitness sprava za trčanje kod kuće ili u teretani.

Prednost zakrivljene trake za trčanje je u tome što omogućuje izuzetno brzo trčanje. Brzina trčanja u potpunosti zavisi od korisnika. Neizostavan je kod HIIT i intervalnih treninga.

Hammer Strength tread
Hammer Strength Air Bike

HAMMER STRENGTH HD AIR BIKE

Hammer Strength robusni bicikl za najintenzivnije treninge. Povećava performanse kod sportista i vežbača. Njegovo glatko kretanje skreće pažnju korisnika sa vožnje i omogućava im da testiraju granice svog intenziteta. Uključuje jedinstvenu podesivu AirGuard tehnologiju koja menja smer protoka vazduha tokom intenzivnih intervala.

Dizajnom jako je slična sobnim i spinning biciklima, ova sprava istovremeno uključuje rad gornjeg i donjeg dela tela. Air Bike je izuzetno zahtevna kardio sprava, koja ne utiče na smanjivanje mišićne mase. Poslednjih desetak godina je jako prisutna u svakodnevnim treninzima profesionalnih sportista. Mišljenja fitnes instruktora i trenera je da će ova sprava tek doživeti ekspanziju u klubovima, teretanama i fitnes centrima.

HD SPARC
VRHUNSKI TRENAŽER POVEĆAVA EKSPLOZIVNOST I SNAGU

HD SPARC je vrhunski trenažer koji povećava performanse korisnika. Idealna je za razvoj eksplozivnosti i snage bez naprezanja na kolena ili zglobove. Zahteva veliku snagu kolena i mišiće gluteusa. Poseduje 10 nivoa otpora.

Hammer Strength Sparc